HGJB lanceert digitaal platform om jongeren toe te rusten

Jong Magazine is een nieuw digitale platform dat vandaag door de HGJB is gelanceerd (jong.hjgb.nl). Met het platform wil de Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond jongeren toerusten om voor Gods aangezicht te leven. Op het platform worden artikelen en blogs gedeeld over onderwerpen zoals carrière, relatie, kerk.

 

Met Jong Magazine richt de HGJB zich op jongeren van 15-25 jaar. Projectleider Jan Willem van Dijk over de redenen om het platform op te starten: ‘Als HGJB willen we graag jongeren helpen hun geloof te belijden en te beleven in de kerk van nu. De verbinding tussen het leven en het geloof en de verbinding tussen online en offline is heel belangrijk. De artikelen die we op het nieuwe platform zullen plaatsen, zullen vooral hier betrekking op hebben. De zoektocht naar de betekenis en relevantie van het geloof willen we samen met jongeren aangaan, niet alleen op de activiteiten van de HGJB maar vanaf vandaag dus ook online.’

 

De HGJB is een vereniging die zich inzet voor goed kerkelijk jeugdwerk, zowel landelijk als plaatselijk. De slogan ‘Samen geloven in de kerk van nu’ onderstreept de gezamenlijke roeping en opdracht om jongeren bij de gemeente van Christus te betrekken. Naast de activiteiten organiseert de HGJB ook vakanties en ontwikkelt de jeugdbond materialen voor catechese en jeugdwerk.

Het nieuwe platform is te bereiken via jong.hgjb.nl

 

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten

26-02 > 20:00-
Mannenvereniging