de nieuwe site

Zoals u weet zijn we al een tijdje bezig met het realiseren van een geheel nieuwe website. De site is nu zo goed als gereed. Op dit moment wordt door een aantal personen de nieuwe site getest. De verwachting is dat per 1 maart de nieuwe site online staat. Nog heel even geduld dus.

 

Op de site komt ook een afgeschermd gedeelte dat alleen beschikbaar is voor leden, daarop vindt u ondermeer de complete ledenlijst van onze gemeente, maar ook kunnen we daar straks foto's van activiteiten plaatsen, maar ook de namen en adressen van de zieken van onze gemeente.

 

2018-02-15 21 17 30-Oude Kerk Zwijndrecht - Home

Van de predikant

Samen met de broeders die zullen worden herbevestigd, zullen zondagmorgen bij leven en welzijn André Bakker, André Boelaars, Jan Willem Kolkert, Marco Mol, Maarten Vink, Albert van Wendel de Joode in het ambt worden bevestigd. Ik weet nog niet waar ik in die dienst over zal preken.
Zondagmiddag begin ik met een prekenserie over het laatste bijbelboek Openbaring. Die zullen het karakter van een leerdienst hebben. Zondagmiddag is hoofdstuk 4 aan de orde.
Bereidt u, bereid jij biddend mee voor!?

Read more...

Veiligheid staat voorop

Het is u misschien nog niet opgevallen maar de afgelopen weken is er door onze superklussers Jos Hollebrandse en Cees Vermeij hard gewerkt aan een nieuwe en veilige trap naar de gewelven van onze Oude Kerk. Op het orgelbordes zat in de hoek boven de trap een luik om boven bij de gewelven te komen. Deze moest eerst naar boven worden gekanteld en dan werd een ladder schuin tegen het luik gezet. Afgelopen jaar is het drie keer gebeurd dat deze ladder wegschoof en iemand bijna naar beneden viel. Gelukkig is het elke keer weer goed afgelopen.

Read more...

Uit de kerkenraad

Uit de kerkenraadsvergadering van donderdag 8 februari wil ik graag het volgende met u delen:
We gaan dit jaar werken met een zogenaamd Breed Moderamen. Het moderamen bereidt de kerkenraadsvergaderingen voor en zorgt voor de uitvoering van besluiten. Een Breed Moderamen wil zeggen dat het moderamen meer leden telt dan we gewend waren zodat we meer aandacht kunnen geven aan met name de voorbereiding van besluitvorming en communicatie. In het Contactblad vindt u hierover meer informatie.

Read more...

Kringloop Hart voor Noord zoekt nog vrijwilligers

Sinds september 2016 is Kringloop Hart voor Noord een goed bezochte kringloopwinkel met de functie van een inloophuis. Hart voor Noord bevindt zich in de wijk Noord in Zwijndrecht. De winkel is een vaste plaats geworden in de wijk waar mensen terecht kunnen voor goedkope tweedehands spullen, maar juist ook voor een luisterend oor, een gratis kopje koffie of thee en een goed gesprek. Hart voor Noord is voor veel bezoekers een echt rustpunt geworden.

Read more...

Nieuw mailadres

De redactie van de website heeft een nieuw email adres, wij zijn vanaf heden te bereiken op:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Mail naar het oude adres verzonden wordt voorlopig nog doorgestuurd naar het nieuwe adres.

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten

No events