Vanaf 27 juni 2021 kunnen de kerkdiensten worden gehouden met maximaal 125 personen die onderling de 1,5 meter afstand bewaren. Dit gebeurt op basis van inschrijving. Leden van de Oude Kerk kunnen zich inschrijven via de onderstaande knop.

Inschrijven kerkdiensten

Om in te kunnen schrijven hebt u een account nodig voor de website. Hebt u nog geen account? Klik dan op deze link om er een aan te maken.

Houd als vuistregel aan dat u zich voor één dienst per 2 weken. Zijn er op zaterdag nog plekken vrij? Voelt u zich dan vrij om vaker/onbeperkt in te schrijven voor de eerstvolgende zondag.


Bent u geen lid van onze gemeente en wilt u toch een dienst bijwonen? Stuur dan een mail naar de scriba (scriba@oudekerkzwijndrecht.nl) en vermeld daarin de dienst die u wilt bijwonen en het aantal personen.


Wij vragen uw aandacht voor de navolgende punten:

  1. Uiteraard worden de voorschriften vanuit RIVM en PKN gevolgd. Dit betekent onder andere: thuisblijven bij klachten, 1.5 meter afstand houden tussen personen/gezinnen en niet zingen. Gemeenteleden ouder dan 70 jaar zijn ook weer welkom - maak voor uzelf een verantwoorde afweging. Mochten zaken wijzigen, dan leest/hoort u dat. Bij begin- en afloop van de diensten zullen kerkrentmeesters aanwezig zijn om iedereen te helpen om de voorschriften na te leven.
  2. Gemeenteleden die geen beschikking hebben over e-mail / internet zullen apart worden benaderd. Eventueel kunt u ook bekenden helpen om in te schrijven (denk aan bijv. een opa / oma of buren). Voel u ook vrij om tegen deze mensen te vertellen dat ze contact op kunnen nemen met de wijkouderling of de scriba als ze graag een dienst willen bijwonen. Als u iemand die zelf geen account heeft of die geen lid is van onze gemeente wilt aanmelden voor een dienst, kunt u dat onder uw eigen naam doen. U geeft dan het totaal aantal bezoekers op dat u meeneemt (dus inclusief gasten). In het veld 'opmerking' kunt u eventueel de naam van uw gasten kwijt.
  3. Er zal vanaf juli weer crèche zijn (tot +/- 2 jaar) en ook oppas (tot +/- 5 jaar). Op dit moment wordt nog gewerkt aan de definitieve invulling hiervoor. Er is geen zondagsschool.
  4. Wij vragen u vriendelijk, indien u de dienst gaat bijwonen, de gezondheidsvragen van de coördinatoren eerlijk te beantwoorden en hun instructies op te volgen. Ga a.u.b. niet in discussie met deze vrijwilligers, zij volgen de regels op die zijn afgesproken. Heeft u desondanks toch vragen en of opmerkingen, stel deze dan aan een van de aanwezige kerkrentmeesters.