Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van 19 december 201 is besloten om het maximum aantal beschikbare plaatsten per 31 december 2021 terug te brengen naar 75 plaatsten.

Hierbij is de 1,5 meter regel van toepassing. Iedereen dient zich in te schrijven. Leden van de Oude Kerk kunnen zich inschrijven via de onderstaande knop.

Inschrijven kerkdiensten

Om in te kunnen schrijven hebt u een account nodig voor de website. Hebt u nog geen account? Klik dan op deze link om er een aan te maken. Bent u geen lid van onze gemeente en wilt u toch een dienst bijwonen? Stuur dan een mail naar de scriba (scriba@oudekerkzwijndrecht.nl) en vermeld daarin de dienst die u wilt bijwonen en het aantal personen.


Let op de volgende punten:

  1. De 1,5 meter regel is van toepassing op alle zitplaatsen in de kerk;
  2. De 1,5 meter regel wordt sterk geadviseerd voor de leeftijd vanaf 13 jaar. Omdat de meeste scholen deze richtlijn niet volgen, maar de leeftijd vanaf 18 jaar aanhouden, kunt u ook daarvoor kiezen. Leden van een gezin mogen aaneengesloten wel bij elkaar zitten;
  3. Op de inschrijfpagina kunt u lezen hoe de regeling is voor kinderen jonger dan 13 jaar;
  4. Leden van een gezin mogen aaneengesloten wel bij elkaar zitten;
  5. Een coronatoegangsbewijs is niet verplicht voor het bijwonen van kerkdiensten;
  6. Er is extra aandacht gegeven aan de instelling van het ventilatiesysteem in de kerk. Na afloop van de dienst gaat het systeem gedurende een uur op een hoge stand en wordt de hele ruimte ververst;
  7. Na afloop van de dienst kunnen de gemeenteleden op gepaste onderlinge afstand via de groene deuren de kerk verlaten.