Alpha cursus

Er is meer. Ontdek het zelf op de Alpha-cursus.

Dit najaar willen wij opnieuw een Alpha cursus starten. Ontmoeten, praten, lachen, delen, leren en luisteren, dat zijn de ingrediënten die wij vaak hebben mogen meemaken.

 

De feiten op een rijtje:

Wat? Op de Alpha-cursus maak je / maakt u vrijblijvend kennis met het christelijk geloof. Onderwerpen als Is er meer?, Wie is Jezus?, Hoe relevant is het christelijk geloof? komen onder andere aan bod.

Wanneer? In september start de Alphacursus in Het Badhuis. Geïnteresseerden voor de cursus kunnen vrijblijvend kennismaken tijdens de startavond om te kijken of ze de cursus daadwerkelijk willen gaan volgen. Deze avond begint om 19.30 uur met koffie of thee en om 20.00 uur met het programma. De Alpha bestaat uit 10 avonden op donderdag en is gratis. Iedere avond (met uitzondering van de startavond) begint met een maaltijd. De avonden zijn interactief en met ruimte voor gesprek. Data van de cursus: woensdag 13 september startavond, donderdag 28 september, 5, 12 en 26 oktober, 2, 9, 23 en 30 november, 7 en 14 december. 

Meer info: Meer weten of opgeven? Neem contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of tel 7850503. Via deze contactgegevens zijn ook flyers te verkrijgen om uit te delen.

 

Kent u een geïnteresseerde uit uw eigen netwerk? Dan kan dit een mooie manier zijn om met hem / haar in gesprek te gaan en eventueel samen naar de startavond te komen. 

 

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten