Het Badhuis is de huiskamer voor de wijkbewoners van wijk Centrum. Het Badhuis streeft ernaar om als pioniersplek van de PKN een plek te zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en iedereen zich welkom weet. Dit door veel plezier te maken met elkaar, oprechte interesse te tonen in het leven van de ander, een luisterend oor te bieden, elkaar te bemoedigen en elkaar tot hulp te zijn. 

Het Badhuis is een initiatief vanuit de Oude Kerk en wordt nog steeds gedragen door de onmisbare hulp van de vele vrijwilligers van de Oude kerk. Het Badhuis werkt samen met Vivera en Wijkplatform Centrum. Deze samenwerking heeft geleid tot vele gezellige activiteiten voor jong en oud. 

Tijdens de vele activiteiten ontstaat er contact tussen mensen. Vanuit dit contact ontstaat er verbinding en relatie, waardoor mensen de mogelijkheid krijgen om op een natuurlijke manier te spreken over alle facetten van het leven. Tijdens die momenten kan je veel leren van de ander en mag je soms zelf vertellen waarom het evangelie ook een ‘blijde boodschap’ voor die ander is. Vanuit deze ontmoetingen worden mensen ook uitgenodigd voor de Alpha-cursus en de zondagse samenkomst. Prachtig om te zien hoe de Heilige Geest ook in deze tijd aan het werk is en iedereen op zijn of haar plek ingeschakeld wordt in het plan van God. 

Wil je de talenten die God jou gegeven heeft inzetten in Het Badhuis of wil je meer informatie? Kijk op de website www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl, bel Gerben Bremmer op 078 78 50 503 of stuur gerust een mail naar info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl. Wil je het werk financieel steunen, dan kan een gift overgemaakt worden op NL31 RABO 0313 2735 10 of via deze link: https://site.skgcollect.nl/327/gift/formulier.html?id=3065

Een overzicht van de activiteiten die aangeboden worden

https://www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl/agenda/

Het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2, 3331 XS Zwijndrecht, tel. 078 7850503.