Wij zijn de Bridge! En het komend seizoen zijn wij er weer bij. Met dit jaar een spectaculair nieuw rooster en ongelofelijk gave activiteiten.

Maar als je nou nieuw bent, sorry, laten we ons even voorstelen. Wij zijn “The Bridge”. Een jeugdvereniging voor mensen vanaf 14 jaar. Wij bieden jullie een leuke zaterdagavond besteding en dat is meestal nog eens helemaal gratis ook. Met spetterende avonden zoals naar het strand of de nieuwe “The Bridge got talent” trio avond!! Of een avondje rustig aan doen met een snack en een drankje. Want boven Eltheto is namelijk ons Jeugdhonk. We hebben er een bar waar je een drankje kan bestellen. Banken waar je lekker op kan chillen. Een pooltafel, een dartbord, een berg spelletjes en nog veel meer. Als je nou denkt van, hej dat lijkt me wel wat maar ik wil ook een vriend meenemen die niet bij ons in de kerk zit. Nou dan moet je dat zeker doen want hoe meer zielen hoe meer vreugd.


Ideeën
Heb jij nou leuke ideeën voor nieuwe avonden, of misschien een leuke tip voor een uitje. Geef het dan door aan een van de bestuursleden. Want wie weet zie jij dan wel jouw idee voorbijkomen. Het rooster is al aangepast naar de wensen van de mensen van vorig jaar. Dus reken maar dat het werkt.

Als je wil weten welke avond wanneer gehouden word, kijk dan in Eltheto op het prikbord want daar komt het nieuwe rooster te hangen met de activiteit, de eventuele kosten en de mensen die de avond leiden. En als je ons je mailadres geeft krijg je een week van te voren een mail over de eerst volgende avond met daarin weetjes en eventuele wijzigingen.