De naam zegt het al, wij zijn een groep jongeren die in contact komen met elkaar. Wij doen dat één keer in de 2 weken op de zondagavond. Ben je tussen de 15 1/2 en de +/- 22 jaar, dan is de JCG er voor JOU!

Op de JCG is het allemaal mogelijk!

Hoe ziet een JCG-avond er uit? Vanaf 19.50u staan koffie en thee klaar en om 20.00u beginnen we met de avond. Jongeren geven een Bijbelstudie of houden een inleiding over een actueel onderwerp; een aantal keren hebben we een spreker die het onderwerp voor ons inleidt. Na de pauze gaan we in kleinere groepen uiteen om door middel van een aantal vragen te discussiëren over het onderwerp. Gezamenlijk sluiten we de avond weer af. Er wordt veel gezongen uit de bundel met opwekkingsliederen.

Onderwerpen
Waar gaat het bij de onderwerpen over? Afgelopen seizoen is het o.a. gegaan over Occultisme, Getuige-zijn, Communicatie vanuit God, Sexualiteit en Moderne Wetenschap. Kortom, onderwerpen van behoorlijk uiteenlopende aard.

Naast de avonden organiseren we ook nog:

De JCG, een actieve vereniging waar je als jongere dus zeker niet gemist mag worden! Op het prikbord in Eltheto hangt het JCG-rooster voor dit seizoen. Voel je vrij om langs te komen.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd even bellen of mailen naar één van ons.

Wij begroeten je graag op onze avonden!

Het JCG-bestuur