De zondagsschool is een school, die op zondag wordt gehouden voor jongens en meisjes van groep 1 tot en met 6 van de basisschool.


Bijbel
Iedere zondagsschoolbijeenkomst vertellen we uit de Bijbel. Dat doen wij omdat wij vinden dat de Bijbel een heel belangrijk boek is. In de Bijbel staan namelijk hele mooie verhalen, zoals van de Goede Herder. Maar er staan nog veel meer verhalen en geschiedenissen in de Bijbel. Iedere zondag vertellen we een ander verhaal en leer je iedere keer weer meer uit de Bijbel en dus over de Heere Jezus! Naast de vertellingen zingen we en bidden wij met elkaar. Als materiaal gebruiken wij de methode van de zondagsschoolbond en de methode ‘Op stap’ van de HGJB. Iedere zondag wordt er ook geld opgehaald voor de ondergrondse kerk.


Wanneer is het? 
Voor de jongens en meisjes van groep 1,2 en 3: iedere zondag m.u.v. de zomer- en kerstvakantie .Tijdens iedere ochtenddienst mogen jullie tijdens de collecte naar Eltheto komen. Achter in de kerk zullen de jufs op jullie wachten. Wij gaan dan met elkaar zingen en naar een bijbelverhaal luisteren. Voor de zegen gaan wij weer terug naar de kerk.

Voor de jongens en meisjes van groep 4,5 en 6: om de week m.u.v. de zomer- en kerstvakantie. Tijdens de middagdienst in zaal 3 van Eltheto. Voor de zegen gaan met jullie (en de leiding) naar de kerk, zodat wij ook de zegen mee krijgen.


Contact: mail gerust naar zondagsschool@oudekerkzwijndrecht.nl  of contact onze voorzitter Bart 06 16 02 57 12


Tot ziens!
Tot ziens op de zondagsschool! Hartelijke groet van de zondagsschoolleiding; voor groepen 1 t/m 3: juf Corina, Dirma, Ella, Juliana, Marlies, Marije, Lisanne, Renate, Ruth. Voor groepen 4 t/m 6: juf Carmen, Hanneke, Renate, en meester Kees en Bart.