Vanaf nu heeft de zendingscomissie een logo, in dit logo ziet u vuur, net zoals vuur zich verspreidt, willen wij het goede nieuws van het evanglie verspreiden. In elke publicatie van de zendingscommissie zult u dit logo voortaan tegenkomen, ook de lay-out van de zendingsbussen zal aangepast worden met dit logo. We willen hiermee herkenbaarheid geven aan de zendingscommissie.
Twee jaar geleden had de zendingscommissie op de jaarmarkt de actie 1 tandenborstel voor jou, 1 tandenborstel voor Malawi. Op de jaarmarkt dit jaar zullen wij een soortgelijke actie houden. Eén tas voor jou, één tas voor Malawi:

Veel mensen gebruiken graag plastic zakken: ze zijn goedkoop, licht, sterk en handig. Toch zijn er veel redenen om NEE tegen plastic tassen te zeggen, ook in Malawi. Ze zijn moeilijk te verwijderen, gevaarlijk voor de gezondheid en erg slecht voor de natuur.

In januari 2019 is Care4Malawi.org daarom begonnen met de productie van ‘Awareness bags’. Voor elke tas die in Nederland verkocht wordt, wordt er ook eentje in Malawi weggegeven aan een vrouw die daardoor geen plastic tassen meer nodig heeft. Het is daarom een tas met een missie: zuinig zijn op Gods schepping in het prachtige Malawi.

Met de productie, verkoop en distributie van deze tassen willen we vrouwen in Malawi niet alleen aanmoedigen om oog voor de gevolgen van het gebruik van plastic te krijgen, maar hen ook leren naaien. Door de productie van tassen krijgen zij de gelegenheid wat geld te verdienen.