Het Badhuis Zwijndrecht

 

Het Badhuis is een buurthuis in de wijk van de Oude Kerk. Sinds 5 maart 2013 is het Badhuis de huiskamer van wijk Centrum. Een centrale plek voor bewoners van de wijk, waar mensen elkaar ontmoeten en vooral: waar mensen iets met elkaar krijgen. In Het Badhuis vinden diverse spreekuren onderdak. Hierin wordt onder andere samen gewerkt met het wijkplatform Centrum, Vivera sociaal wijkteam, Schuldhulpmaatje en een wijkverpleegkundige.
Als Oude Kerk zijn we er verantwoordelijk voor dat dit werk door kan gaan. Enerzijds met hulp van een trouwe groep vrijwilligers, maar ook doordat er een parttime coördinator / werker is aangesteld. Met elkaar zorgen we ervoor dat er een breed aanbod van activiteiten is, zoals een koffie-inloop, een breiclub, Kidsclubmiddagen, een computercursus, de Alphacursus en buurtmaaltijden. Op www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl vindt u het complete overzicht. Naast de Alphacursus zijn de activiteiten op zondag gericht op de Bijbel. In de morgen is er om de week de samenkomst voor volwassenen rond de Bijbel en wekelijks in de middag de Kidsclub.
Voor al deze activiteiten zijn vrijwilligers noodzakelijk. Wilt u uw steentje bijdragen of heeft u behoefte aan meer informatie? Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ook bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee!

Het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2, 3331 XS Zwijndrecht
Telefoon: 078 7850503
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl
Rekeningnr voor giften: NL31 RABO 0313273510 t.n.v. Badhuis wijk 2

 

 

 

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten