Uniek landelijk HGJB-volleybaltoernooi

Kunnen jullie volleyballen? Willen jullie de sportiefste gemeente/jeugdvereniging van Nederland worden. Dan hebben wij een geweldig evenement voor jullie!

Uniek landelijk HGJB-volleybaltoernooi Wij constateren dat er steeds minder geld beschikbaar is voor goed jeugdwerk. Daar liggen we wakker van. Hoog tijd om hier verandering in te brengen! Begin 2017 organiseren we op een zaterdag van 10.00 uur – 16.00 uur daarom een volleybaltoernooi voor jeugdgroepen, jeugdleiders en andere enthousiastelingen vanaf 16 jaar. Dit toernooi zal plaatsvinden in de buurt van Amersfoort/Bilthoven. De precieze locatie en datum komt op de actiesite https://hgjb.kentaa.com/team/volleybaltoernooi, zodra wij meer weten.

HGJB

 

Doelproject

Met deze actie willen wij geld ophalen voor onderzoek naar een buddy-systeem in gemeenten. Wij  merken dat er onder jongeren de behoefte is om gezien te worden in de gemeente, bijvoorbeeld door een buddy. Met de uitkomsten van het onderzoek willen we gemeenten helpen een dergelijk systeem te implementeren. Wij hopen met dit volleybaltoernooi een mooi bedrag op te halen!

 

Meld je aan en help ons dit project te realiseren!

Via https://hgjb.kentaa.com/team/volleybaltoernooikunnen jullie je per team aanmelden voor deze activiteit. Klik op de knop ‘ik wil in dit team’ en maak in enkele minuten je teampagina aan. Per team vragen we een minimale sponsorbijdrage van 75 euro. Misschien is jullie team wel het team wat het meeste sponsorgeld ophaalt en daarmee een slagroomtaart voor 20 personen wint!! Vanuit de site kunnen jullie eenvoudig sponsors werven en de stand in de gaten houden. Zo hopen we dus een competitie te ontketenen tussen de jeugdverenigingen in Nederland! Wie gaat er met de beker vandoor?!

 

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten