Geplaatst op 20 september 2022

Beste jongens en meisjes van groep 1, 2 en 3. Ook deze zondag is er voor jullie zondagsschool. In de ochtenddienst mogen jullie tijdens de collecte naar Eltheto komen. Zachtjes lopen wij dan de kerk uit. Achter in de kerk zullen de juffen op jullie wachten. Wij gaan dan met elkaar zingen en naar een bijbelverhaal luisteren. Voor de zegen gaan wij weer terug naar de kerk. Wij vinden het heel fijn als jullie meedoen met deze zondagsschool! Als je vragen hebt kun je die altijd aan ons stellen. Wij zien uit naar een fijne zondagsschooldienst met jullie!

Beste jongens en meisjes van groep 4, 5 en 6. Ook voor jullie is er deze zondag zondagsschool tijdens de middagdienst. Misschien zat je eerder niet op de zondagsschool; dat geeft helemaal niet. Je bent nu twee keer per maand van harte welkom tijdens de middagdienst in zaal drie van Eltheto. De meesters en juffen gaan samen met jullie nadenken over verhalen uit de Bijbel, met jullie zingen en bidden en een verwerking maken. Voor de zegen gaan met jullie (en de leiding) naar de kerk, zodat wij ook de zegen mee krijgen. Data die volgen voor de middagdienstgroep: zondag 10 en zondag 23 oktober, zondag 6 en zondag 20 november en zondag 4 en zondag 18 december.

Groetjes van de leiding van de zondagsschool, voor de groepen 1 t/m 3: juffen Dirma, Ella, Juliana, Marlies, Lisanne, Renate en Sanne. Voor de groepen 4 t/m 6: juffen Arjanne, Carmen, Hanneke en meesters Kees en Bart