Geplaatst op 22 maart 2023

De eerste aanmeldingen hebben wij ontvangen. Er is nog plaats. Ook interesse om op een leuke manier je te verdiepen in elkaar en zeven inspirerende avonden mee te maken? De cursus zal plaatsvinden op woensdagavonden en start op woensdag 10 mei (overige avonden zijn woensdag 24 mei, woensdag 7 juni, woensdag 21 juni, woensdag 30 augustus, woensdag13 september en woensdag 27 september. Woensdag 28 juni en woensdag 4 oktober zijn reserveavonden). De avonden duren van 19.00-22.00 uur. Als oppas een knelpunt geeft denken wij graag mee. Mocht je belangstelling hebben maar het nog niet helemaal zeker weten, horen wij het ook graag. Kijk voor meer informatie ook op www.marriagecourse.nl. Meld je aan via mail: kemouthaan@solcon.nl/vt@oudekerkzwijndrecht.nl of tel./app: Ella (06) 27 30 75 92, Jantina (06) 20 29 31 08 of spreek één van ons aan. Wij zien jullie aanmelding graag tegemoet (gaat alleen door bij voldoende belangstelling (minimaal drie en maximaal acht echtparen)!

KOKERS EN OPPASSERS GEVRAAGD

Wat is er nu mooier om bij te dragen aan huwelijken van mensen die willen bouwen aan een relatie die een leven lang duurt! Het is een zegen als huwelijken door alles heen stand houden in liefde en trouw. Als huwelijken groeien en bloeien is dat tot zegen van echtparen maar het kan ook tot grote zegen zijn voor kinderen, familie, werk, kerk en samenleving. Niet in het minst wordt het beeld van Christus zichtbaar in een goed huwelijk. Hoe zegenrijk is dat voor ieder die daarvan getuige mag zijn! Voor de Marriage Course zijn wij op zoek naar kokers die het leuk vinden één of twee avonden te koken voor 8-16 mensen (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). Heb je de mogelijkheid om een maaltijd te verzorgen, laat het ons alsjeblieft weten. Wij en de cursisten zijn je heel dankbaar. Je hoeft het niet alleen te doen maar samen met iemand die je zelf uitkiest of wij voor je zoeken.


MARRIAGE COURSE; BOUWEN AAN EEN HUWELIJK DAT EEN LEVEN LANG DUURT

Op een leuke en gezellige manier in gesprek over thema’s die er in een relatie toe doen? Meld je dan aan voor de Marriage Course. Er is plaats voor 4-8 stellen. Inmiddels ontvangen we ook al wat aanmeldingen van buiten de gemeente. Als je er over nadenkt mee te doen, reserveer dan een plekje bij ons.


MC-PR-MEDEWERKER GEVRAAGD

Wie zou het leuk vinden om op de socials voor ons PR te doen voor de Marriage Course en de Pre Marriage Course. Meedenken hoe wij onze doelgroep goed bereiken, stellen wij erg op prijs. Het is geen grote klus; het vraagt 1x per jaar een paar weken de aandacht.

Aan alle gemeenteleden die de Marriage Course hebben gevolgd en er positieve ervaringen aan hebben overgehouden: deel deze met anderen, vertel hoe waardevol een marriage course kan zijn en vraag gemeenteleden er over na te denken om mee te doen. Nodig ze er hartelijke voor uit! Er is plaats voor 4-8 stellen.

Marriage Course: Samen praten over wat echt belangrijk is in je huwelijk