Geplaatst op 27 april 2023

Hoi leuke vrouw! Wat hebben we ontzettend genoten van de vorige vrouwenavond op 23 maart. Het was een gezegende avond die zeker om een vervolg vraagt. Dat vervolg komt er op woensdagavond 14 juni 2023 in Eltheto van 20-21.45 (inloop 19.45 uur).

Wat kun je verwachten? We willen ons op deze avond laten inspireren en bemoedigen door elkaar. De Bijbel gaat open, we zingen en bidden met elkaar en er is veel ruimte voor gesprek. En dat alles onder het genot van iets lekkers met thee/koffie. Gesprek over wat jou bezighoudt in je dagelijks leven én over je geloofsleven en je relatie met God. Je zult zien en ervaren dat deze twee gebieden onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar en dat we elkaar kunnen bemoedigen. Niet persé met grootse woorden of daden, maar wel met een luisterend oor en aandacht. God is met ons, elk moment van ons leven. We bidden en verlangen dat je dit mag ervaren! Kom je ook op 14 juni? Van harte welkom! Voor vrouwen van alle leeftijden, je bent niet te jong en ook zeker niet te oud. Prachtig om met elkaar te delen over leeftijdsgrenzen heen.

Wil je helpen? Heb je vragen? Contact ons dan gerust even! Lieve groetjes van Esther Vlak (06-42894500) en Arjanne Molenaar (06-26493454

Vrouwenavond