Geplaatst op 25 november 2018

Zaterdag 15 december is er weer een mooie kans om de boodschap van kerst te delen op de winkelcentra. Op de locaties Oudeland, Kort Ambacht, Noord en Walburg zullen we met kerken in Zwijndrecht aanwezig zijn en mooie materialen uitdelen. Om mensen te ontmoeten, te luisteren naar hen en samen in gesprek te gaan. Het is gaaf dat we dat samen met wel twaalf verschillenden kerken kunnen doen en daar hebben we uw en jouw hulp bij nodig! De hele wereld viert kerst. Overal zie je kerstbomen en feestverlichting.Cadeaus worden gekocht om elkaar te verrassen. In de kerk draait het feest van kerst om de geboorte van Jezus Christus. Daarom willen we graag vertellen over Kerst dmv Kinderboekjes, kalenders, cadeaudoosjes, info kerstdiensten, uitnodigingen voor Alpha-cursus, enz. Voor de bezetting van de stands willen we werken met toerbeurten;twee uurtjes en dan weer wisselen. De ervaring heeft geleerd dat dit goed werkt. Blokken van 10.00-12.00 uur, van 12.00-14.00 uur en van 14.00-16.00 uur. Op de dag zelf starten we om 09.00 uur met gezamenlijk gebed in de Pastorie, waar ook info en toelichting wordt gegeven. Rotterdamseweg 71, huis op de hoek naast de Bethelkerk. Kun je alleen een paar uurtjes dan kan dat ook. 

*let op dit is dezelfde dag als onze kerstmarkt! Dat u/jij geen dubbele afspraak maakt


Maandag 10 december om 20.00 uur is er voor iedereen die belangstelling heeft, ook als je niet mee kunt doen met kerst, toerusting m.b.t. evangelisatie. Danny vd Giessen, business trainer en coach zal een korte evangelisatie-training geven. Hij is zeer betrokken bij mens en maatschappij en gedreven om harten van mensen te raken met de boodschap van God.

Deze training is in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73. Verder is er uitleg en info over de zaterdag dat we naar de winkelcentra gaan. We hopen dat je mee doet en vragen in elk geval om deze dag van evangelisatie en voorbereiding in gebed te brengen.


Aanmelden via ouderling Zending en Evangelisatie

Christiaannijsinklh@gmail.com

Tel. 06-43711545

Hulp gezocht voor evangelisatie winkelcentra Zwijndrecht