Geplaatst op 18 mei 2019


Maandelijks mogen we in de kerkdienst speciaal bidden voor de zendingswerkers waarmee wij ons verbonden weten, dat zijn Cora en Stephen, in Nederland en Nigeria, Marian en Christoph, nu nog in Nederland, en Hans en Gerrie in Malawi. De gebedspunten publiceren wij op de website, zodat u ze thuis nog eens rustig na kunt lezen en op uw gemak er voor kunt bidden.

Gebedspunten zondag 19 mei 2019

Cora en Stephen 

  • Danken voor Gods trouw en onvoorwaardelijk liefde voor de studenten en staff.
  • Danken dat Stephen en ik regelmatig contact hebben via whatsapp
  • Bidden voor het proces in de studenten, we zijn  6 weken onderweg. Nog 6 te gaan waarin we uw gebed hart nodig hebben dat de studenten dieper gaan in hun relatie met de He

Marian en Christoph  (Let op ! Geen achternaam en/of land noemen)

  • Danken voor de paar gezegende dagen waarop we in een stilte Retreat met geestelijke begeleiding God mochten ontmoeten. Het heeft ons bemoedigend en versterkt in de weg die we gaan mogen.f
  • Danken voor het antwoord wat gekomen is, dat we van eind Juni – tot eind Augustus voor twee maanden terug mogen naar de Arabische wereld om een eventuele nieuwe plek te leren kennen. We vervangen daar een gezin die op verlof is en waarvan we in hun plaats in het project kunnen meedraaien. Bid dat deze twee maanden tot een goede ervaring mag worden en waarin duidelijk zal worden of dit een vervolgstap voor lange termijn voor ons samen kan zijn.

Hans en Gerrie Kasbergen

  • We vragen voorbeden voor (jonge)vrouwen of meisjes die worden uitgebuit, die soms onderdrukt en mishandeld worden door gezinsgenoten, vader en broers.  Deze week kwamen twee jonge vrouwen onafhankelijk van elkaar hun verhaal bij ons vertellen.
  • 21 Mei zijn de verkiezingen hier in Malawi, de spanningen lopen op. Bid voor een rustige eerlijke verkiezing. Bid dat Malawi leiders mag krijgen die het land willen dienen., die Jezus willen volgen.


Recente berichten

  Er is 1 recent bericht dat alleen zichtbaar is voor leden. Log in om het te bekijken.