Geplaatst op 14 mei 2019

De jaarmarkt vindt plaats op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 15.00 uur. Reserveer deze datum alvast in uw agenda! Bij de algemene berichten in dit kerkblad vindt u meer informatie. Om de jaarmarkt te organiseren hebben we veel hulp nodig. U kunt ook uw bijdrage leveren. We zijn op zoek naar:

Mensen die willen helpen bij het uitzoeken van kleding of tweedehands spullen. Dit gebeurt in de week voorafgaand aan de jaarmarkt, van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni. Tussen 09.00 en 12.00 uur kunt u binnen komen lopen om te helpen.

Mensen die soep willen maken of een taart willen bakken.

Verkopers voor achter de kramen.

Veel mensen die willen helpen bij het opruimen.

Daarnaast willen we u oproepen om tweedehands kleding en/of tweedehands spullen te gaan verzamelen. U kunt de tweedehands kleding nu al inleveren bij Het Badhuis (Prins Hendrikstraat 2). Hier kunt u terecht van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur . Het is wenselijk dat u de schone kleding aanlevert in een gesloten (vuilnis)zak of in een dichte kartonnen doos. De tweedehands spullen kunnen de week voorafgaand aan de jaarmarkt worden ingeleverd. Via het contactblad, het prikbord en de website zullen we u over de precieze momenten informeren.

Recente berichten

  Er is 1 recent bericht dat alleen zichtbaar is voor leden. Log in om het te bekijken.