Geplaatst op 29 mei 2019

De rommelmarkt, friet en snacks, tweedehands boeken, kleding, kaas, bakkersproducten, fotoshoots, XXL-bouwblokken.... Voor ieder wat wils op de jaarmarkt op D.V. zaterdag 15 juni. Van 10:00 tot 15:00 is Eltheto omgetoverd tot een gezellige markt waar van alles te doen en te koop is. Uiteraard voor het goede doel, dit jaar de restauratie van de glas-in-loodramen, Het Badhuis, Cora Theunisse die is uitgezonden naar Nigeria en Marian die werkt onder vluchtelingen in het buitenland. Zie voor meer informatie over de jaarmarkt de folder (klik hier) en graag tot de 15e.PS.

Om de jaarmarkt te organiseren hebben we veel hulp nodig. U kunt ook uw bijdrage leveren. We zijn op zoek naar:

Mensen die willen helpen bij het uitzoeken van kleding of tweedehands spullen. Dit gebeurt in de week voorafgaand aan de jaarmarkt, van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni. Tussen 09.00 en 12.00 uur kunt u binnen komen lopen om te helpen.

Mensen die soep willen maken of een taart willen bakken.

Verkopers voor achter de kramen.

Veel mensen die willen helpen bij het opruimen.

Daarnaast willen we u oproepen om tweedehands kleding en/of tweedehands spullen te gaan verzamelen. U kunt de tweedehands kleding nu al inleveren bij Het Badhuis (Prins Hendrikstraat 2). Hier kunt u terecht van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur . Het is wenselijk dat u de schone kleding aanlevert in een gesloten (vuilnis)zak of in een dichte kartonnen doos. De tweedehands spullen kunnen de week voorafgaand aan de jaarmarkt worden ingeleverd. Via het contactblad, het prikbord en de website zullen we u over de precieze momenten informeren.
Recente berichten

  Er zijn 5 recente berichten die alleen zichtbaar zijn voor leden. Log in om ze te bekijken.