Geplaatst op 5 juni 2019

Met een aantal vrouwen uit de gemeente gaan wij naar de Ladiesnight op 26 juni a.s. Heb jij zin in een ontspannen avond met muziek, shopping, een hapje en sapje én een inspirerende boodschap? Je bent van harte welkom om mee te gaan naar de Ladiesnight in Dordrecht. Het thema van deze avond: “Blijf in Mij… – verbonden blijven, vrucht dragen”. Schrijfster Carianne Ros spreekt hierover naar aanleiding van Johannes 15. Praise & Worshipkoor Everlasting zal de samenzang begeleiden. Het belooft een gezellig, avondvullend programma te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

Datum: 26 juni 2019 – 19:00 - 22:00 uur, locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, 3329 KP Dordrecht. Kosten: €10,- (= incl. hapjes en drankjes). Opbrengst voor De Hoop. Bestel je kaartje via https://www.vriendenvandehoop.nl/agenda/ladiesnight-met-carianne-ros/. En wil je met ons meerijden, mail, bel of app me: 06-2730 7592 (Ella Mouthaan / kemouthaan@solcon.nl)

PS: zie voor de andere activiteiten in de week van De Hoop: https://www.vriendenvandehoop.nl/weekvanhoop/ (seminars, lofprijsavond, open dag)

 

Recente berichten

  Er zijn 5 recente berichten die alleen zichtbaar zijn voor leden. Log in om ze te bekijken.