Geplaatst op 16 juli 2019

Beste gemeentelid,

Wij willen als commissie samen met u terug kijken naar de afsluiting van het winterseizoen en ook zeker vooruit kijken naar het komende seizoen.

Terugblik
Als commissie mogen we terug kijken naar een mooie afsluiting van het seizoen. Met ruim 100 gemeenteleden hebben we genoten van een gezellig barbecue. We bedanken de vele gemeenteleden die zich hebben ingezet voor deze dag, zowel bij het voorbereidend werk als ook tijdens het eten. Daarnaast hebben we ruim 60 kaarten mogen rond brengen bij gemeenteleden die vermeld staan op het ziekenbord. 

Vooruitblik
Voordat we de afsluitende avond hadden, was de eerste vergadering over Opening Winterwerk al geweest. Zoals u in het contactblad heeft kunnen lezen zal dat dit jaar heel anders zijn dan voorgaande jaren.
Naast de eerste informatie over OWW staat er ook een stukje over 'hulp en nieuwe leden gezocht'. Tot op de dag van vandaag hebben we helaas nog geen enkele aanmelding gekregen.  
We zijn voor de zaterdag 21 september nog op zoek naar gemeenteleden die, samen met 2 commissieleden, het gemeentediner willen organiseren.  Daarnaast zijn we dringend op zoek naar gemeenteleden die zich willen inzetten in de commissie. Op moment bestaan we nog maar uit 4 leden en daarmee is het erg lastig om met dit kleine groepje gemeente brede activiteiten te organiseren. 

Vragen of Interesse?

Heeft u na het bovenstaande bericht vragen of interesse gekregen in meer informatie over de commissie? Dan kan er contact worden opgenomen door een mail te sturen naar theimaoudekerk@gmail.com of een commissielid aan te spreken. Samen met uw hulp kunnen we mooie activiteiten organiseren waarbij gemeenteleden elkaar ontmoeten.