Geplaatst op 29 oktober 2019

Vanaf nu gaan wij oefenen voor het kinderkerstfeest op Tweede Kerstdag. Voor de jongste groep loopt de verhaallijn tot de week van Kerst door. Op zondag 24 november zullen de kinderen van de groepen 1, 2 en 3 van de zondagschool en groep 7 en 8 van de OK-Kidzz een half uurtje na kerktijd samen oefenen voor het kinderkerstfeest. Ouders zijn van harte welkom om even een bakje koffie of thee in de hal te blijven drinken. Voor de oudste groep wordt er met themablokken gewerkt. In november en december gaan wij nadenken over ‘Advent’ en ‘Avondmaal’.

Tijdens de zondagsschoolbijeenkomsten zal er een busje rondgaan om geld op te halen voor het sponsorkindje waar wij met elkaar voor zorgen. Het is fijn dat deze plek er voor de kinderen is. Wilt u en jij voor dit belangrijke werk in de gemeente bidden? En zit je ook in groep 1, 2, 3, 4, 5 of 6 en ben nog nooit geweest? Kom gerust een keertje kijken! Nu kun je ook nog instromen om mee te doen met het kerstprogramma. Leuk als jij er ook bij bent! Voor vragen stuur een e-mail naar zondagsschool@oudekerkzwijndrecht.nl.

Groetjes van de leiding van de zondagsschool, voor de groepen 1 t/m 3: juffen Ella, Lisanne, Bolinda en Hanneke en voor de groepen 4 t/m 6: juffen Carmen en Arjanne, meesters Kees en Bart.

(Speciaal bericht voor alle gemeenteleden (jong en oud): van harte welkom op het kinderkerstfeest op Tweede Kerstdag donderdag 26 december, start om 10.00 uur. Noteer de datum alvast!)

Recente berichten

  Er is 1 recent bericht dat alleen zichtbaar is voor leden. Log in om het te bekijken.