Geplaatst op 11 januari 2020

----------------------------------------------

In  verband met te weinig animo voor de bruidsmodeshow kunnen wij deze  helaas zaterdag 15 februari niet door laten gaan. Heeft u nog tips voor  andere acties die u wel aanspreken of wilt u ons op een andere manier  steunen, laat het dan aan ons weten.

-----------------------------------------------
Denkt u er (nog) wel eens aan? Die mooiste dag van uw leven?

Op d.v. zaterdag 15 Februari gaan wij deze mooie dag (her)beleven door middel van een bruidsmodeshow.

Hier wilt u natuurlijk bij zijn… en dat kan.

Deze avond start om 19.30 uur in Eltheto. Wij verwachten dat de avond om 21.30 uur is afgelopen. Halverwege de avond zal er ook een gezellige pauze zijn waarin uw de lopende acties (zoals toiletpapier verkoop) kunt steunen.

Vindt u of jij het leuk om mee te lopen in de modeshow of uw trouwkleding beschikbaar te stellen?

Meld u dan snel bij ons aan. Dat kan via:

werkvakantie@oudekerkzwijndrecht.nl of door dit te melden bij 1 van de groepsleden.  

 

Namens de werkvakantie Oude Kerk Zwijndrecht

Jelle den Boer, Matthias Dekker, Matthias Kint, Sanne van Kooten, Margina Mouthaan, Niels Reedijk, Bram Roobol, Jeanine Vijfhuizen, Mariëlle Vijfhuizen, Jannemieke van den Dool, Marco Vis, Marit Visser, Kees-Erik van Beek, Anita van Beek, Arie van Kooten, Christiaan Los

 

In de zomer van 2020 hopen wij weer met groep enthousiaste mensen uit onze gemeente (en 2 uit andere gemeenten) op werkvakantie te gaan. Dit jaar is de bestemming Aghaiani, Georgië. We reizen onder de vlag van de christelijke organisatie Livingstone. We hopen in Aghaiani te bouwen aan een sportveld voor de lokale gemeenschap, als opmaat voor het realiseren van een Community Centre. Zo kan de lokale partner werken aan vertrouwen in de gemeenschap en investeren in jongeren en kinderen. Daarnaast hopen wij een kinderkamp te organiseren en eventueel te starten met de bouw van het Community Centre. Meer details kunt u vinden op de website: https://www.lst.nl/project/georgie-aghaiani/.

Met vriendelijke groep,

De werkvakantiegroep