Geplaatst op 11 januari 2022

Lieve broeders en zusters,


In wat voor een bijzondere tijd leven we toch! In ieder geval, zo voelt het voor Stephen en voor mijzelf. We zijn 14 september aangekomen, en 11 december zijn we teruggevlogen. Bizar toch hè!


Als ik deze afgelopen drie maanden probeer samen te vatten, dan staat dankbaarheid aan de top. De Heere is zo goed voor ons, Hij heeft in deze tijd in alles voorzien. Hier hebben we ook geen honger gehad, hebben we geen uitdagingen met het licht en er is bijna overal wifi: erg bijzonder!

We hebben de drie maanden lang op Heidebeek genoten en hard gestudeerd.

We merkten dat we in deze tijd ook in Nederland erg flexibel moet kunnen zijn, hier kunnen dingen ook snel veranderen. We hebben het in de school in het bijzonder gezien met corona. In week 5 van de school werd onze klas besmet met het virus en nu in week 11 zijn we volledig coronavrij. Dat was een avontuur, waarin God Zichzelf ook heeft laten zien: God is trouw, Hij is goed, Hij is goedertieren, Hij is almachtig, Hij is de Koning, Hij is het Begin het en Einde. Wie zouden we dan vrezen? Corona heeft ons laten zien hoe kostbaar en tijdelijk ons leven is hier op aarde. Laten we elkaar dan blijven ontmoeten. Al doen we het fysiek, al doen we het online via een scherm, we zijn met elkaar verbonden. God is een God van verbondenheid, niet van gescheidenheid. Blijf elkaar opzoeken en wees creatief :).


Ondanks de uitdagingen door Corona hebben we verschillende mensen mogen ontmoeten en hebben we in verschillende kerken mogen vertellen over ons werk in Nigeria. We hebben ook veel studie/schooluren achter de rug. Uitrusten hebben we niet echt gedaan deze afgelopen drie maanden. We zijn super dankbaar dat de Heere God ons heeft gedragen in deze tijd, ook en misschien wel juist, in ons energielevel.


Elke maand doen we een update over ons leven en werk in Nigeria. Jullie kunnen een appje sturen naar +31 650950053 om maandelijks op de hoogte gehouden te worden!


We danken voor de vele uitnodigingen die we hebben mogen ontvangen en voor de kansen om van Gods werk te getuigen. Dank aan onze geweldige familie, de zendingscommissie, de tfc, OKkidzz, JCG, Alfa-cursus, gemeente Werkendam, gemeente Epe, gemeente Utrecht en gemeente Zwijndrecht. We danken de Heere God voor de speciale tijd die we hier samen in Nederland waren: wat een wonder.


Alle eer en glorie aan God, die is en was en komen zal. Iedereen wensen we gezegende kerstdagen. Hij is gekomen voor iedereen van ons om ons zalig te maken: dat is waar Kerst om gaat. God heeft Zijn Zoon gezonden, wat een redding en wat een genade.


We zijn dankbaar voor jullie trouwe steun. We hopen dat u/jij ons financieel en met gebed wil blijven steunen, want we hebben jullie nodig om samen in Gods wijngaard te mogen werken.


Liefs, in Hem verbonden,

Stephen en Cora

Recente berichten

  Er zijn 2 recente berichten die alleen zichtbaar zijn voor leden. Log in om ze te bekijken.