Steun de zending

Steunen

 

Vier keer per jaar wordt er een zendingscollecte gehouden. Naast uw bijdrage aan de collecte kunt u uw gift geven op rekeningnummer NL91 INGB 0690 7624 45 ten name van Gereformeerde Zendingsbond te Driebergen.

Naast deze vier collecten wordt eenmaal per jaar een collecte voor de medische zending gehouden.

 

Bijbels dagboek “Een handvol koren”

De Gereformeerde Zendingsbond geeft ieder jaar  een dagboekje uit. Het dagboekje “Een handvol koren” is voor het hele gezin. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor persoonlijke bezinning of om als gezin samen over na te denken en één speciaal voor jongeren. Het boekje is voor € 10,90 te koop bij de zendingscommissie. Hiervan komt € 7,00 ten goede aan het zendingswerk. Het boekje kunt u bestellen bij de zendingscommissie: Wilma Buitendijk, tel. 078-6198617 of per e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Postzegels en kaarten en cartridges

In de hal van Eltheto staat een box waarin we geboortekaartjes, ansichtkaarten en (gebruikte) postzegels verzamelen. S.v.p. geen postzegels van ansichtkaarten afhalen. Kaart met postzegel levert meer op dan beide apart. Wij geven regelmatig een partij postzegels en kaarten af bij de GZB.

De GZB laat die door vrijwilligers uitzoeken en op beurzen verkopen aan verzamelaars en handelaren.

Landelijk is de opbrengst jaarlijks ongeveer € 25.000. Een mooi bedrag dat weer aan het zendingswerk kan worden besteed.

Verder staat er een speciale box waarin we cartridges verzamelen. Lege cartridges leveren bij elkaar ook een aardig bedrag op voor het zendingswerk.