Zelf de zending in

Wil jij je graag inzetten in Gods Koninkrijk en denk je erover om een tijdje naar het buitenland te gaan? De GZB heeft verschillende mogelijkheden en denkt graag met je mee. Samen met jou én je predikant en kerkenraad proberen we te ontdekken welke weg de Heere God met jou voor ogen heeft.

God roept mensen, niet omdat ze sterk zijn. De mensen die geroepen zijn, prediken de kracht van God (1 Korinthe 1). Niet hun eigen kracht. Dat betekent natuurlijk niet dat er geen eisen zijn. Werken in Gods Koninkrijk vraagt heel wat, zeker als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Je moet overtuigd zijn van je geloof. Je moet ernaar verlangen om je geloof met anderen te delen. Sterker nog, daar ben je nu al mee bezig. We getuigen immers waar God ons een plekje heeft gegeven.

Als je in het buitenland wilt werken, moet je ook ­ flexibel en zelfstandig zijn. Het is belangrijk dat je open bent naar anderen en bereid om te leren. In afhankelijkheid van God ben je dienstbaar. Dan doe je het niet voor jezelf, maar voor de A(a)nder. Om te ontdekken of dit is wie jij bent, is het goed om met anderen over je verlangen te praten. Zoek iemand die je vertrouwt en denk samen na over wie je bent en waar God je wil gebruiken. Het belangrijkste is dat je het in gebed bij God brengt en open staat voor Zijn leiding.

En nu? Heb je interesse en vraag je je af of zendingswerk iets voor jou is? Geloof je dat God je roept en ben je bereid om te dienen? Neem dan contact op met de GZB! Wie weet helpt een oriënterend gesprek je verder. Bel of mail naar Caroline Verboom of Harriët Ritman, 0343-512444, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of .

Zendings- en hulpverleningsorganisaties

De zendingscommissie heeft een map samengesteld met informatie over andere zendings- en hulpverleningsorganisaties. De map is hier te downloaden. Als je meer wilt weten of met vragen zit neem dan gerust contact op. E-mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

.

Komende kerkdiensten

Komende activiteiten